کسب درآمد اینترنتی | وب سایت‌هایی که در هر ثانیه پول پارو می‌کنند!

کسب درآمد اینترنتی | وب سایت‌هایی که در هر ثانیه پول پارو می‌کنند!

کسب درآمد اینترنتی | وب سایت‌هایی که در هر ثانیه پول پارو می‌کنند!

آیا وب سایتی دارید که از آن درآمد کسب کنید؟ و یا علاقه‌ای به شروع فعالیت در دنیای تجارت الکترونیک دارید؟ شما هم می خواهید کسب درآمد اینترنتی داشته باشید؟ می دانید افراد بسیاری هستند که از وب سایت خود درآمدهای بسیار بالا دارند؟ مقاله‌ی کسب درآمد اینترنتی | وب سایت‌هایی که در هر ثانیه پول پارو می‌کنند! می‌خواهد شما را با دنیایی آشنا سازد که اگر در آن خوب بدرخشید، می‌توانید بیشتر از دنیای واقعی پول در بیاورید.

 

 

راز اصلی کسب درآمد بالای وب سایت‌ها چیست؟

راز اصلی کسب درآمد بالای وب سایت‌ها چیست؟

این راز هرچیزی را که آرزو دارید را به شما می‌دهد؛ «شادی، سلامت، ثروت» و شما می‌توانید هر چیزی که می‌خواهید داشته باشید یا انجام دهید. می‌توانید هر چیزی را که انتخاب می‌کنید، داشته باشید…

مهم نیست چقدر بزرگ باشد…

در چه خانه‌ای دوست دارید زندگی کنید؟ دوست دارید میلیونر باشید؟ چه چیزی را واقعاً می‌خواهید؟ این راز جواب تمام چیزهایی است که تاکنون بوده‌ایم…

تمام چیزهایی که هست و تمام آن چیزی که روزی خواهد بود…

مهم نیست که شما کجا باشید…

همه ما با یک نیرو کار می‌کنیم. یک قانون، و آن «جاذبه» است…

تمام چیزهایی که وارد زندگیتان می‌شود، خودتان جذب می‌کنید و اینها به وسیله واقعیت‌های ذاتی که شما در ذهنتان دارید به طرف شما جذب می‌شوند.

در واقع تمام چیزهایی که از ذهن شما می‌گذرد را شما به سمت خودتان جذب می‌کنید. ثروت هم یکی از اینهاست.

 

امروزه دنیای وب شاهد حضور وب سایت‌های قدرتمندی است که قادرند در هر ثانیه 1 هزار دلار کسب درآمد کنند که به تعدادی از آنها نگاهی می‌اندازیم:

 

FACEBOOK.COM

درآمد سایت فیسبوک

اولین سایت، شبکه اجتماعی فیسبوک است. شاید بتوان گفت فیس بوک مشهورترین تارنمای دنیای این روزهای وب است. فیس بوک جوان‌ترین تارنمای این فهرست است که در سال 2004 پا به این دنیای گسترده گذاشت.

فیس بوک 750 میلیون کاربر فعال در سراسر جهان دارد. مدیر فیس بوک کسی است به نام مارک زاکربرگ.

مارک زاکربرگ به عنوان جوان‌ترین بیلیونر جهان شناخته شده است. در تازه‌ترین آمار اعلام شده درآمد فیس بوک 2 میلیارد دلار در سال و 63 دلار در ثانیه است.

شبکه اجتماعی فیسبوک بخش عمده‌ای از درآمد خود را از تبلیغات در این شبکه اجتماعی به دست می‌آورد.

 

Expedia.co.uk

سایت expedia

زمان پیدایش این سایت به سال 1996 برمی گردد. این وب سایت یک برند گردشگری است.

در سال 2008 این وب سایت از سوی مجله فورچون در بین 3 وبسایت برگزیده دنیای وب معرفی شد.

طی 15 سال گذشته وب سایت Expedia یکی از بزرگ‌ترین مراجع اینترنتی مسافران از سراسر جهان بوده است. ارزش این وبسایت 3 میلیارد و 248 میلیون دلار است. در واقع این وب سایت در هر ثانیه درآمدی به میزان 106 دلار دارد.

 

Ebay.com

سایت ebay

سایت “ای بی” در سال 1995 توسط یک ایرانی راه اندازی شد. سایت Ebay بهترین فروشگاه آنلاین است که شما می‌توانید با مشتریان خود بر سر قیمت چانه بزنید و اجناس خود را در معرض فروش بگذارید.

در مدت 13 سال گذشته مدیر سایت ای بی توانسته است 35 شرکت دیگر را از جمله 6 فروشگاه آنلاین در هند، کره جنوبی، فرانسه و سوئد راه اندازی کند. طبق آخرین آمار درآمد این وب سایت که مدیری ایرانی دارد 9 میلیارد و 156 هزار دلار بوده است، در حقیقت این وب سایت در هر ثانیه به اندازه 290 دلار به میزان درآمد خود می‌افزاید.

 

Google

بررسی درآمد گوگل

به جرئت می‌توان گفت که اینترنت بدون گوگل صفایی ندارد. گوگل در سال 1996 به عنوان یک پروژه تحقیقاتی توسط لری پیچ و سرجی برین کار خود را آغاز کرد. این 2 نفر دانشجوی دانشگاه استنفورد آمریکا بودند. درآمد این سایت در سال 2010، 29 میلیارد دلار بوده است.

درواقع این سایت در هر ثانیه به میزان 929 دلار درآمد کسب می‌کند. گوگل سایتی صاحب سبک است. این موضوع را می‌توان بعد از راه اندازی گوگل پلاس توسط گوگل متوجه شد.

 

Alibaba.com

بررسی سایت علی بابا

سایت علی بابا بر خلاف اسم فارسی که دارد یک سایت خارجی است که به شرکت Alibaba.com واقع در هنگ کنگ وابسته است، اما سرور آن در آمریکا قرار دارد. این سایت با بیش از یک میلیون عضو، یک مجموعه کامل از شرکت‌ها و محصولات آنها را در بردارد که قابلیت جست و جو و تحقیق راجع به یک شرکت خاص با یک محصول خاص را به کاربران خود می‌دهد.

فعالیت سایت علی بابا بیشتر بر تجارت بین کاربرانش متمرکز است. این سایت در حال حاضر 65 میلیون کاربر از 240 کشور جهان دارد. درآمد این سایت از محل فعالیت‌هایش 5 میلیارد و 558 میلیون دلار است.

 

Yahoo!

بررسی درآمد سایت یاهو

سایت یاهو از سایت‌های پر درآمد جهان است. درآمد این سایت با اینکه 2 سال از گوگل قدیمی‌تر است، از درآمد گوگل کمتر است. درآمد این سایت 6 میلیارد و 324 میلیون در سال است. به عبارتی دیگر این سایت در هر ثانیه 200 دلار درآمد کسب می‌کند.

 

Aol.com

بررسی وبسایت های پردرآمد

از این وب سایت در سال 1991 به عنوان تارنمای آمریکن آنلاین (American online) رونمایی شد و در سال 2006 به  aol تغییر نام داد. این تارنما که بیش از 30 میلیون کاربر از سراسر جهان دارد، دارای درآمد 2 میلیارد و 417 میلیون دلاری است. در حقیقت این تارنما در هر ثانیه 77 دلار درآمد دارد.

 

Priceline.com

بررسی سایت priceline

در این وبسایت قیمت دهنده، یک قیمت را برای تهیه بلیت در یک روز خاص (که توسط کارت اعتباری تضمین شده) می‌دهد و موافقت می‌کند که پرایس لاین می‌تواند در هر شرکت هواپیمایی که توانست، برای او بلیط تهیه کند. بلیط ها غیرقابل برگشت هستند.

پس از این پرایس لاین چک می‌کند که آیا شرکت هوایی با این قیمت بلیطی ارائه می‌کند یا حاضر است با این قیمت خدمتی را ارائه دهد؟ اگر چنین شرکتی یافت شد، به صورت اتوماتیک چک می‌کند که آیا در آن روز به خصوص صندلی خالی دارد یا خیر؟ اگر چنین صندلی داشت، مشتری را خبر می‌کند.

پرایس لاین درآمد خود را از طریق این فرایند به 2 شکل بدست می‌آورد. به دلیل قابلیت دسترسی این سایت، خطوط هوایی موافقت خود را برای ارائه خدمتشان بر روی این سایت اعلام کرده‌اند. پرایس لاین بر اساس تفاوت موجود میان قیمت یک بلیط و قیمت گذاری مشتری می‌تواند کسب درآمد کند.

همچنین یک حق الزحمه اسمی را برای شارژ بلیط از مشتری دریافت می‌کند. درآمد این سایت 3 میلیارد و 72 میلیون دلار است.

 

Amazon.com

بررسی وبسایت آمازون و درآمد این سایت

درآمد سایت آمازون به میزان 34 میلیارد دلار است. این سایت معروف در هر ثانیه یک هزار دلار درآمد کسب می‌کند.

تاریخ تأسیس این سایت به سال 1994 برمی گردد. در حال حاضر 33 هزار و 700 نفر کارمند دارد. سایت آمازون بزرگ‌ترین سایت خرده فروشی جهان است که در صدر فهرست پردرآمدترین سایت‌های جهان قرار گرفته است.

درآمد سایت آمازون تنها از محل خرده فروشی نیست بلکه آمازون چند سایت پر بازدید دیگری مانند الکسا و زاپوس را در زیر مجموعه خود دارد.

 

Netflix.com

بررسی سایت netflix

با ثبت نام در این تارنما شما به تماشای فیلم‌ها و دی وی دی‌های آرشیو شده دنیا دسترسی خواهید داشت و می‌توانید از آن لذت ببرید.

درآمد این تارنما از دنیای بزرگ وب 2 میلیارد و 160 میلیون دلار است. به عبارتی این سایت در هر ثانیه 68 دلار درآمد دارد.

 

Asos.com

بررسی سایت asos.com

فروشگاه اینترنتی asos در کشور انگلستان تأسیس شد و به صورت تخصصی فعالیت خود را بر روی محصولات مد و پوشاک آغاز نمود.

 

Walmart.com

بررسی سایت wallmart.com

یکی از بزرگترین و بهترین فروشگاه‌های اینترنتی دنیا مربوط به شرکت معروف و محبوب والمارت می‌باشد. شرکت Walmart یک شرکت خرده فروشی آمریکایی است که دارای بزرگترین فروشگاه ای زنجیره‌ای مواد غذایی، سوپرمارکت و هایپرمارکت ها در دنیا است.

این شرکت در سال 2013 درآمدی بالغ بر 469 میلیارد دلار بدست آورد و به عنوان بزرگترین شرکت جهان بر پایه میزان درآمد انتخاب شد.

 

Etsy.com

بررسی سایت etsy.com

فروشگاه آنلاین Etsy در سال 2005 تأسیس شد. این فروشگاه پلی است بین خرده فروش‌ها و خریداران. کار این فروشگاه به این صورت است که: تولیدکنندگان محصولات خود را از طریق این سایت به فروش می‌رسانند و مبلغ را در حساب بانکی خود دریافت می‌نمایند. برای مثال فردی در یک نقطه از جهان می‌تواند یک دستبند درست کند و آن را در سایت قرار داده و بفروشد و حق کمیسیونی نیز به این سایت پرداخت نماید.

 

Mrporter.com

بررسی سایت Mrporter.com

این سایت فروشگاهی یکی از سایت‌های برتر در دنیا در زمینه فروش پوشاک مردانه از برندهای معروف است؛ طراحان بزرگی همچون Alexander McQueen و Ray Ban با این فروشگاه همکاری می‌کنند. نمونه کالاهای این فروشگاه: کیف، کفش، لباس و لوازم جانبی مردانه می‌باشند.

 

در این مقاله به تعدادی از پردرآمدترین وبسایت های دنیا اشاره نمودیم و در ادامه می‌خواهیم شما را با راه‌های کسب درآمد اینترنتی و شروع فعالیت اینترنتی آشنا سازیم:

راه‌های کسب درآمد اینترنتی با سایت

اینفوگرافیک راه های کسب درآمد اینترنتی

تمام موارد زیر راه‌های کسب درآمد اینترنتی هستند که در تمام دنیا متداول و قابل اجرا می‌باشند، با کمی مهارت و تخصص شما هم می‌توانید از یکی از این روش‌های به درآمدهای فوق العاده ای برسید.

 

1- فروش مستقیم

فروش با فروشگاه اینترنتی

یکی از روش‌های کسب درآمد اینترنتی که در سال‌های اخیر طرفداران زیادی به خصوص در ایران پیدا کرده است، فروش محصولات و کالاها می‌باشد. در این روش تولیدکنندگان، واردکنندگان، توزیع کنندگان، فروشندگان و در نهایت تمام افرادی که می‌توانستند محصولی را تولید و عرضه نمایند، می‌توانند با داشتن یک وبسایت فروشگاهی محصول خود را از انحصار فروش منطقه‌ای در بیاورند و آن‌ها را در سراسر کشور یا جهان ارائه نمایند.

2- تولید محتوای آموزشی

تولید محتوا آموزشی, تولی محتوا, تولید محتوای آموزشی,

یکی از پرفروغ‌ترین و بهترین روش‌های کسب درآمد اینترنتی که درآمدهای بسیاری را به همراه دارد، تولید محتوا به صورت محتواهای آموزشی، مقالات و… می‌باشد. این روش نیازمند داشتن تخصص و مهارت نیز می‌باشد؛ به این منظور که شما هم محتوایی را نمی‌توانید به فروش برسانید و باید حتماً در آن حوزه صاحب سبک، تخصص و به روز باشید.

3- ارائه خدمات

سایت ارائه خدمات

چه خدماتی را می‌توانید به کاربران اینترنتی ارائه نمایید؟ خرید و فروش ملک، طراحی سایت، طراحی اپلیکیشن، برنامه نویسی، فروش خدمات پس از فروش، تعمیرات و…؟ شما می‌توانید همین خدمات خود را به بستر اینترنت انتقال دهید و از آن کسب درآمد کنید.

4- ایجاد بستری برای فروش دیگران و دریافت کمیسیون

حق کمیسیون سایت

شما می‌توانید با ساخت بستری قوی و حرفه‌ای در هر زمینه‌ای به دیگران کمک کنید تا خدمات و محصولات خود را به دست دیگر کاربرانی که نیاز به آن‌ها دارند، برسانند و از مبادلات مالی بین آنها حق کمیسیونی نیز دریافت نمایید.

5- حق اشتراک ماهیانه

فروش حق اشتراک در سایت

سایت‌هایی در دنیا وجود دارند که با دریافت حق اشتراک به کاربران خود اجازه نشر یا دانلود فایل یا محصولی را می‌دهند، این محصولات می‌توانند تصاویر با کیفیت یا اسکریپت‌ها، کدهای برنامه نویسی و… باشند. یکی از سایت‌های پردرآمد و حرفه‌ای در این زمینه سایت شاتراستاک (shutterstock) می‌باشد که در زمینه فروش تصاویر با کیفیت و حرفه‌ای و وکتورها فعالیت می‌کند.

 

از کسب و کار اینترنتی ایران چه خبر؟

پردرآمدترین حوزه‌های کسب و کار اینترنتی در ایران

از کسب و کار اینترنتی ایران چه خبر؟

در کشورمان ایران نیز در سال‌های اخیر تغییرات محسوس و فوق العاده ای ایجاد شده است و علاقه و اعتماد اکثر مردم به این صنعت پولساز و عالی جلب شده است.

اگر این توانایی را در خود می‌بینید که یک سایت اینترنتی را اداره نمایید، می‌توانید حوزه‌های مختلف آن را در ادامه مشاهده نمایید و بر طبق آن فعالیت اینترنتی خود و کسب درآمد اینترنتی را شروع نمایید:

1- سایت‌های خبری و اطلاع رسانی

سایت های خبری

یکی از بزرگترین حوزه‌ها در ایران ایجاد و هدایت خبرگزاری‌های اینترنتی است. باید توجه داشته باشید که این حوزه بسیار سخت است چرا که باید حتماً 24 ساعته به روز باشید و تمام اخبار دنیا را پوشش دهید. البته به شما توصیه می‌کنیم در قسمتی خاص از حوزه خبر فعالیت نمایید برای مثال در قسمت اخبار اقتصادی، اخبار ورزشی و…

نمونه‌ای از سایت‌های خبری: ورزش 3، عصر ایران، آفتاب، خبر آنلاین و…

مجلات اینترنتی هم در همین بخش گنجانده می‌شوند و شما می‌توانید با ایجاد یک مجله اینترنتی مانند جهش نو، دیجیاتو و… بستری را برای کسب و کار اینترنتی خود ایجاد نمایید.

یکی از مهمترین مواردی که باعث کسب درآمد اینترنتی این مجموعه‌ها خواهد شد، تبلیغات می‌باشد و به دلیل بازدیدهای یکتای بالایی که دارد بسیار مورد توجه کسب و کارهای بزرگ است.

2- سایت‌های نیازمندی‌ها، آگهی و تبلیغات

سایت های آگهی

سایت‌های دیگری نیز وجود دارند که بستری را فراهم کرده‌اند تا کاربران بتوانند هم به رایگان و هم پولی آگهی‌های خود را در سایت‌ها ثبت نمایند. برای مثال شما وسیله‌ای دارید که می‌خواهید آن را به فروش برسانید، برای این کار می‌توانید به این سایت‌ها مراجعه نمایید و آگهی آن را در سایت‌ها منتشر کنید و به فروش برسانید.

بخش عمده‌ای از کسب درآمد اینترنتی این قبیل سایت‌ها از آگهی‌های ویژه و تبلیغات می‌باشد.

نمونه‌ای از سایت‌ها: دیوار، شیپور، ایستگاه، نیازمندی‌ها، ایسام، صباویژن و…

3- ارائه خدمات بین کسب و کارها یا تجارت B2B

سایت b2b

در این بین سایت‌هایی هستند که بستر فعالیت و کسب درآمد اینترنتی دیگر فعالیت‌ها را ایجاد کرده‌اند؛ به صورتی که شرکت‌ها می‌توانند محصولات و خدمات خود را در ازای حق کمیسیون در سایت آن‌ها به فروش برسانند. این وبسایت ها دارای بازدید فراوانی هستند از این رو مورد اقبال اکثر کسب و کارهای دیگر حتی کسب و کارهای اینترنتی و فروشگاه‌های اینترنتی قرار گرفته‌اند.

نمونه‌ای از این سایت‌ها: نت برگ، تخفیفان، کافه بازار، ای نتورک و…

4- خرده فروشی و فروشگاه اینترنتی

درآمد اینترنتی

با بیشتر شدن اقبال کاربران به خریدهای اینترنتی روزانه فروشگاه‌های اینترنتی زیادی در ایران شروع به فعالیت می‌نمایند. فروشگاه‌های اینترنتی بستری برای کسب درآمد اینترنتی بیشتر کسب وکارهای سنتی را ایجاد کرده‌اند و در حال حاضر هر روز بر تعداد افراد و شرکت‌هایی که به حوزه تجارت الکترونیک روی می‌آورند، بیشتر می‌گردد.

فروشگاه‌های اینترنتی منحصر به شرکت‌ها و تولیدکنندگان بزرگ نمی‌شود بلکه حتی خانم خانه داری که کیف‌های دستی تولید می‌کند، می‌تواند با یک فروشگاه اینترنتی فروش خود را چند برابر و فرامنطقه ای کند.

نمونه‌ای از فروشگاه‌های اینترنتی ایرانی: دیجی کالا، دیجی استایل، بامیلو، زنبیل، چاره، دوپازا و…

5- شبکه‌های اجتماعی، ارتباطی و سامانه‌های وبلاگی

شبکه های اجتماعی

در حال حاضر سایت‌هایی که به صورت وبلاگی مدیریت می‌گردند از پرطرفدارترین بخش‌های حوزه اینترنت هستند که با ارائه مطالب مورد علاقه کاربران و دریافت تبلیغات می‌توانند از درآمدهای فوق العاده ای بهره مند گردند.

همچنین در سال‌های اخیر ایجاد شبکه‌های اجتماعی در ایران رونق گرفته است و می‌تواند شما را به درآمد خوبی برساند.

نمونه‌ای از سامانه‌های وبلاگی: پرشین بلاگ، بلاگفا، میهن بلاگ، رزبلاگ و…

6- سایت‌های دانلود و خدمات آنلاین

سایت های دانلود

بی شک پرطرفدارترین سایت‌ها در ایران سایت‌های دانلودی هستند که در زمینه‌های مختلفی مانند دانلود نرم افزار، دانلود آموزش‌های نرم افزاری، دانلود فیلم، دانلود موزیک و… فعالیت می‌نمایند.

بخش عمده کسب درآمد اینترنتی این سایت‌ها از فروش محصولات آموزشی و نرم افزاری و همچنین تبلیغات و فروش رپورتاژ آگهی و… می‌باشد.

نمونه‌ای از سایت‌های دانلود و خدمات آنلاین: p30world، میهن دانلود، پی سی دانلود، سافت 98، دانلودها، فایل سبز و…

7- سایت‌های زرد

سایت زرد

یکی از منفورترین سایت‌ها که متأسفانه درآمد بالایی را به دست می‌آورند همین سایت‌های زرد و بی محتوا می‌باشند که با توجه به الگوریتم‌های جدید گوگل در حال کاهش و حذف شدن از ایندکس گوگل هستند.


مقاله ::: الگوریتم 2018 گوگل و تغییرات سئو


این وبسایت ها با باز کردن پاپ آپ ها و صفحات مختلفی باعث اذیت کاربران و سودجویی از آنان می‌شوند و متأسفانه هنوز هم افرادی هستند که برای افزایش ترافیک سایتشان به این سایت‌ها سفارش تبلیغات می‌دهند.

در حال حاضر علاوه بر سایت‌های زرد تمام سایت‌هایی که به آنان سفارش تبلیغات به صورت پاپ آپ می‌دهند، توسط گوگل جریمه خواهند شد. پس به هیچ عنوان به سمت اینگونه سایت‌ها و یا داشتن چنین سایتی نروید.

 

اقدامات لازم برای شروع کسب و کار اینترنتی

ایجاد کسب و کار اینترنتی

با مطالعه مقاله بالا حتماً به این نتیجه رسیده‌اید که کار خود را به حوزه اینترنت منتقل کنید و یا از صفر کسب و کار اینترنتی خود را شروع نمایید. شما را با مجموعه‌ای آشنا می‌سازیم که می‌تواند شما را وارد این حوزه پولساز کند.

مجموعه اینترنتی سیترانت به عنوان متخصص طراحی و سئو فروشگاه اینترنتی پروژه‌ای را آغاز کرده است و به صورت تخصصی می‌تواند کسب و کار سنتی شما را به کسب و کار آنلاین و دیجیتال تبدیل نماید.

برای اطلاعات بیشتر درباره این پروژه و طراحی فروشگاه اینترنتی می‌توانید به وبسایت این مجموعه مراجعه نمایید ::: طراحی فروشگاه اینترنتی :::

همچنین اگر خود صاحب یک فروشگاه اینترنتی هستید، اگر نفروشید فایده‌ای ندارد؛ پس نیاز دارید سایت خود را در رتبه‌های بالای گوگل بیاورید تا کاربران بتوانند به سرعت به محصولات شما دسترسی پیدا کنند ::: سئو فروشگاه اینترنتی :::

ایجاد کسب و کار اینترنتی

در آخر بدانید: دنیا به سمتی می‌رود که تجارت الکترونیک و کسب و کارهای اینترنتی جای خود را به فروشگاه‌ها، مغازه‌ها، تعمیرگاه‌ها و فضاهای سنتی به علت تراکم بالای جمعیت، ترافیک، آلودگی‌های هوا و… می‌دهند. خود را در این مسیر قرار دهید تا بتوانید از سودهای کلان آن استفاده نمایید؛ شما هم به فکر کسب درآمد اینترنتی خود هستید؟

0
برچسب ها :
آواتار مدیریت سایت
نویسنده مطلب مدیریت سایت
من صابر افشاری هستم و جهش نو رو تأسیس کردم تا اطلاعات مناسب و درستی، به شما کاربران گرامی ارائه کنم. امیدوارم مطالب ما برای شما مفید باشد تا بتونید برای دوستان خودتون هم بفرستید :-)

دیدگاه شما

بدون دیدگاه

logo-samandehi

رسانه های همکار